Persbericht

 

 Cabarettheater combineert onvergetelijk mooie hits met heerlijk botte grappen.

 

Zij is de baas!
Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux

 

Het cabarettheater ‘Zij is de baas!’ combineert onvergetelijk mooie hits met heerlijk botte grappen van de hand van schrijfster Marjolein Beumer, bekend van de filmhit ‘Soof’. De ingrediënten zijn liefde, ambitie, leeftijd, seks en veel gestuntel, dus hebben de lachers onder de toeschouwers al bij voorbaat een goede voorstellingskeuze gemaakt.

 

Bas en zijn vriendin zijn mega-ambitieus en perfect op elkaar ingespeeld. Totdat hij ontslagen wordt, juist op het moment dat haar ster rijzende is. Hoe aantrekkelijk is een man feitelijk wanneer hij alleen nog hele dagen op de bank vertoeft? En is haar gejaag naar succes eigenlijk wel zo sexy? Maar dan valt hij als een blok voor een sterke oudere vrouw en zijn de rapen gaar. Ze is niet alleen ‘ietwat ouder’; er is nog een probleem. Maar dat ontdekt hij pas later.

 

De regie is in handen van Geert Lageveen, die vele prachtige producties bij Orkater op zijn naam heeft. Met een cast van Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux zal dit zeker een volgend juweeltje worden in de reeks.

 

We lazen in de pers:
‘Vloeiend mengsel van cabareteske scènes, zang en theater.’ (de Volkskrant)
‘Slimme mix van lekkere muziek (…) geestige tekst.’ (Haarlems Dagblad)
‘Het is geen cabaret, het is geen toneelstuk, het is geen muziekoptreden. Het is één grote, niet te weerstane, verleiding.’ (cabaret.nl)
‘Zij is de baas! dwingt respect af.’ (Scènes)
‘Spitse dialogen, soms grof, vaak heel grappig.’ (De Theaterkrant)

 

 

Schouwburg Cuijk

Wo 17 februari, 20.15 uur

www.derodeboksbal.nl