Afdrukken
Categorie: Gemeentenieuws
Hits: 6818

Ook dit jaar worden op verschillende locaties kerstbomen ingezameld. De bomen gaan daarna naar een composteerinrichting. Inwoners kunnen de kerstboom naar een van de volgende locaties brengen:

Beek

Patrijsstraat naast  het honden-uitlaatveldje;

Ubbergen

Thilman Werenberztsstraat op het grasveld;

Ooij

Reinier van Ooijplein;

Leuth

Pastoor van Thielstraat op het gras; Visserstraat op het grasveldje.

 

Groesbeek

Knapheideweg, hoek W. Boothstraat; Nieuwe Drulseweg, nabij de kruising met 't Nijerf en de Van de Veldeweg; Hoflaan hoek Mariëndaalseweg, tegenover Hoflaan nr. 29; Maldensebaan vooraan op het grasveld naar toegang Sportpark Germania;

Cranenburgsestraat, op parkeerplaats tussen nr. 12 en 16; Haydnstraat, op grasveld tegenover nr. 28; Pieter de Hooghweg, hoek Gooiseweg grenzend aan speeltuin; Zevenheuvelenweg, nabij uitrit parkeerplaats appartementencomplex nr. 10a t/m 10l; Mooksebaan, nabij kruising Herwendaalsehoek; Hobbemaweg, nabij nr. 117; Kloosterstraat, nabij kruising Gooiseweg; Dries, ongeveer tegenover nr. 3a; Gerard Douweg, hoek Vincent van Goghweg.

Berg en Dal

Molenbosweg, tegenover ingang tennispark; Hamersveld, parkeerplaats Leeuwerikweg; hoek Uilenputweg-Watertorenweg; Oranjelaan, nabij kruising Koningin Julianalaan; Prinses Margrietlaan, nabij nr. 3; Nachtegaalweg, ongeveer tegenover nr. 8;

Heilig Landstichting

Koning Davidlaan, halverwege; Simonlaan, bij bosrand tegenover Simonlaan nr. 25; Koning Davidlaan, nabij kruising Philippuslaan; Joanneslaan nr. 17, t.h.v. nabijgelegen parkeervakken.


Breedeweg

Wilgstraat, tegenover Wilgstraat nr. 10; Kerkpad, nabij kruising Esdoornstraat in parkeervak; Kerkplein, nabij kruising Bredeweg.

 De Horst

Ketelstraat, bij parkeerplaats De Slenk.

 Millingen aan de Rijn

Heerbaan, ter hoogte van nr. 246a in gazon; Heerbaan, ter hoogte van nr.  218 op verharding van parkeerplaats; Zalmstraat, nabij Trouwzaal 'De Zalm'; Oranjeplein, op de hoek tegenover Arno’s Haarmode; Oranjeplein, op de hoek van de kruising Prinses Beatrixstraat/Koningin Julianastraat; Heerbaan, op het gazon ter hoogte van het Koolmeespad; Wethouder Arntzstraat, ter hoogte van de Ruijsdealstraat op het gazon; Mesdagstraat, ter hoogte van de kruising met de Ruijsdealstraat, op het gazon; Burg. Hermsenstraat tegenover nr. 48; Distel, ter hoogte van de groenstrook nabij nr. 10; Wagnerstraat, ter hoogte van nr. 9/11 op het gazon;  Zeelandsestraat, ter hoogte van nr. 51 op het gazon tussen de bomen; Zeelandsestraat, ter hoogte van nr. 43 op het gazon tussen de bomen; Beethovenstraat, tegenover nr. 22 op het trottoir; De Kamp, ter hoogte van kruising met de Klaproos op het gazon; Crumpsestraat, ter hoogte van nr. 11 op het parkeervak; Crumpsestraat, ter hoogte van nr. 25 op het parkeervak; Pastoor Graatweg, ter hoogte van de kruising Wilsonstraat op het verbrede trottoir; Ravelstraat, ter hoogte van de Mozartstraat op het grasveld; Meester v/d Bergstraat, ter hoogte v/d Mooiewaard op het grasveld; Heerbaan, ter hoogte van nr. 179 in de groenstrook; Acaciahof hoek Dennenstraat op het grasveld; Wethouder Arntzstraat, ter hoogte van nr.16 op het gazon; St. Willibrordstraat nabij kruising Zeelandsestraat; Heerbaan nabij nr. 140; Heerbaan/Plataanstraat op het veldje links naast brandweerkazerne. 

Tot en met maandag 11 januari 2016 kunt u de kerstbomen achterlaten. De inzameling geldt alleen voor kerstbomen; takken snoei-afval en andere materialen worden niet geaccepteerd. Ook de plastic pot waar de kerstboom eventueel in zit, dient u te verwijderen.

Kerstbomen aangeboden bij het restafval of naast de groene container worden door de inzamelaar niet meegenomen.