Burgernetactie Vier mannen aangehouden na overval op supermarkt

Ooij - Donderdagavond 2 maart heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een supermarkt in Ooij eerder die avond.

Rond 19:00 uur werd de politie gealarmeerd dat er een gewapende overval was gepleegd op een supermarkt aan het Reinier van Ooijplein in Ooij. Daar waren net voor sluitingstijd drie mannen de winkel binnengelopen. Een medewerker moest onder bedreiging van een vuurwapen, of iets dat daarop leek, de kassalade afgeven. Een tweede medewerker kwam te hulp, maar werd door de mannen geslagen en geschopt. Vervolgens zijn de mannen de winkel uitgerend. Direct daarop werd een Burgernetactie uitgezet en deze leverde diverse reacties op, welke de politie in het onderzoek zal meenemen.

Tip
Op basis van een waardevolle tip van een getuige heeft de politie rond 19:30 uur op de Rijksweg in Malden vier inzittenden van een auto aangehouden. Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 15 tot 22 jaar, afkomstig uit Malden, Veldhoven en Eindhoven. In de auto trof de politie goederen aan die mogelijk een link hebben met de overval. Dit wordt verder onderzocht. De vier zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen die vlak voor of na de overval verdachte personen rond de supermarkt hebben gezien of iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Bron: Burgernet
2017097642