Kaarten voor Woodstock en Blues in Zyfflich
vanaf nu verkrijgbaar!


Nijmegen/Zyfflich, 5 februari 2018
Binnenkort wordt de idyllische rust van het kleine grensdorpje Zyfflich weer heerlijk verstoord,
wanneer duizenden muziekliefhebbers een pelgrimstocht maken naar het kleine dorpje bij de Nederlandse grens vanuit hun passie voor de muziek.
De voorverkoop voor festivalweekend in Zyfflich op 1 en 2 juni is begonnen!
De onlineboekingen stromen meteen al binnen, reden genoeg om niet te lang met de ticketbestelling te wachten: www.festivalinzyfflich.de.

Op vrijdag 1 juni begint het festivalweekend traditioneel met Woodstock in Zyfflich. "Een groot moddergevecht zoals tijdens het oorspronkelijke Woodstock in 1969 zal het hopelijk niet worden," lacht de festivalvoorzitter Jeannette van Olst. Tributebands op 4 podia zullen echter een vleugje Woodstock door het dorp met 500 inwoners jagen en nummers spelen van muziekgrootheden als Blondie, Lou Reed en anderen grote namen.
Op zaterdag 2 juni, op de tweede festivalavond klinkt als vanouds: "Let's play the blues!" Het geweldige Blues in Zyfflich Festival bestaat al 15 jaar en staat ondertussen wijd en zijd bekend vanwege de bluesmuziek met internationale topacts.
Ook dit jaar zullen bekende bluesvirtuozen van heinde en ver de reis ondernemen naar Zyfflich.
Stefan van den Berg, die verantwoordelijk is voor de boeking van de bands, is terecht trots op zijn programma: "Het is de sfeer gecombineerd met de internationale flair waardoor mensen jaar na jaar terugkeren naar Zyfflich. En met optredens van tenminste zeven bluesbands hebben wij iets voor elke bluessmaak. Onze bezoekers voelen zich alsof ze een muziekfestival vieren in
hun eigen woonkamer."

De atmosfeer in Zyfflich wordt inderdaad geroemd. Gezelligheid, en vriendelijkheid zijn de kernwoorden die de organisatoren en bezoekers van het festival hoog in het vaandel hebben.
Er worden maximaal duizend tickets per avond aangeboden. In voorgaande jaren vlogen de tickets over de toonbank, regelmatig was het uitverkocht.
De verwachting is dat ook dit jaar de tickets snel de deur uit zullen gaan.
Nu online verkrijgbaar via de vernieuwde website www.festivalinzyfflich.de