Man gewond bij steekincidentin Millingen a/d Rijn GegevensMillingen a/d Rijn - De politie is op zoek naar de dader van een steekincident bij weggeefwinkel Pluto aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn. Hierbij raakte een 31-jarige man uit die plaats gewond. Hij raakte door meerdere steken gewond aan zijn been.

De politie kreeg rond 20.45 uur de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden in een woning. Ter plaatsen troffen agenten het slachtoffer gewond aan. De dader was gevlucht.
Er werd een traumahelikopter gealarmeerd maar uiteindelijk is het slachtoffer met meerdere steekwonden met de ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht.

De politie is direct gestart met sporenonderzoek en een buurtonderzoek om zo zicht te krijgen op de dader en de toedracht van het incident.
Bron: Politie.nl: Update: Vrijdag 12 februari. Een wijkagent heeft aan het einde van de ochtend een 31-jarige Nijmegenaar aangehouden die verdacht wordt van zware mishandeling........
De verdachte zou betrokken zijn geweest bij het steekincident dat donderdagavond plaatsvond in een woning aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn. Daarbij raakte een 31-jarige man uit die plaats gewond. Het slachtoffer maakt het inmiddels naar omstandigheden goed.
De politie kreeg donderavond rond 20.45 uur de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden in een woning. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer gewond aan. De dader was gevlucht. Er werd een traumahelikopter gealarmeerd maar uiteindelijk is het slachtoffer met meerdere steekwonden met de ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De politie startte direct met sporenonderzoek en een buurtonderzoek om zo zicht te krijgen op de dader en de toedracht van het incident. De gevluchte dader kon vanmorgen alsnog worden aangehouden.