Waardwonen viert voltooiing Centrumplan Millingen aan de Rijn

Op 13 juni 2016 vierde Waardwonen samen met gemeente Berg & Dal, bewoners, buren en relaties de voltooiing van complex Centrumplan Millingen aan de Rijn. Wethouder J. Thijssen van de gemeente Berg & Dal en directeur-bestuurder Hanke Gielen van Waardwonen hebben samen met de bewoners via een aantal sprankelende handelingen het complex officieel geopend.

 

Met de voltooiing van dit complex, bestaande uit 12 appartementen en supermarkt Aldi, is de nieuwbouw van het centrum in Millingen aan de Rijn voltooid.

In 2013 realiseerde de corporatie aan de Heerbaan al complex ’t Stüpke met daarin het kantoor van Waardwonen, een vestiging van de Rabobank, commerciële ruimte en 14 huurappartementen.

Beide complexen zijn gelegen op een zichtlocatie, centraal in het centrum aan de Heerbaan, vlakbij het karakteristieke kulturhus Den Ienloop. Beide gebouwen hebben een stoere en frisse uitstraling die goed aansluit bij de naastliggende bebouwing en het monumentale karakter van de Heerbaan versterkt.

 

De corporatie investeerde 4,5 miljoen euro in dit bijzondere project in het centrum van Millingen aan de Rijn. Waardwonen wil  een gedifferentieerd aanbod van levensloopbestendige woningen  realiseren voor een brede doelgroep. Daarnaast wil de corporatie aantrekkelijkheid en toegankelijkheid van Millingen aan de Rijn vergroten en daarmee ook de leefbaarheid.